Brushlettering,  distress oxide,  Geen categorie,  Handlettering,  Workshops

Workshop handletteren bij de Workshopfactory Woerden

Net een keigave workshop handletteren achter de rug op de prachtige locatie van de workshopfactory in Woerden. De opkomst was niet zo heel groot, namelijk vijf deelnemers. Maar man, man de vijf aanwezige dames hadden er absoluut zin. Meteen vanaf de start werd er erg enthousiast gereageerd op alle uitgestalde materialen, de klaargelegde workshopmapjes en vooral op de kleurige naamkaarten.

Mijn dochter van tien, die vandaag meemocht als assistente serveerde de dames een koekje en ik serveerde hen koffie en thee. Stipt om 13.30 zijn wij gestart met de workshop. Hoewel het een 3 uur durende workshop betrof laat ik liefst geen seconde workshop tijd voorbijgaan. Drie uur lijkt erg lang maar als je bezig bent dan vliegt de tijd zo om.

Vandaag had ik een aantal nieuwe onderdelen bij de workshop. Zo kon men vandaag even aan de gang met distress oxide en werkten we met een grid. De dames waren erg verrast en enthousiast over de hoeveelheid mogelijkheden die ze hadden. Ze lieten er geen gras over groeien en gingen voortvarend aan de slag. Hier en daar deed ik wat voor en hier en daar beantwoordde ik wat vragen. Een enkeling moest ik op weg helpen met een uit te werken idee. En een enkeling had al helemaal in haar hoofd wat ze wilde maken. Mijn dochter vroeg mij heel lief of zij ook een ‘werkje’ mocht maken en ging ook enthousiast aan het werk.

Na de oefenfase en de kladfase, gingen we het laatste uur aan de slag met de definitieve versies. Enorm spannend en uitdagend en een grandioos succes, zoals je kunt zien in de galerij.

Er is weer keihard gewerkt en de prachtigste eindresultaten zijn daarvan het bewijs. 23 juni ben ik weer in Woerden, ben jij daar ook bij?  Misschien tot dan!

groetjes, Ednadia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *